Omgeving

Wellicht de belangrijkste reden dat het toerisme bloeit in de Kempen is de uitgestrekte natuur. Want genieten kan men hier écht in het meest groene gedeelte van Brabant! Met diverse beschermde en afwisselende natuurgebieden, aaneengesloten door kilometers bossen en karakteristieke weilanden, doorkruist met kleine beekjes.

Minicamping "De Karpermolen" is een prima start en eindpunt van uw fiets - of wandeltochten. U kunt gebruikmaken van een fietspadennet dat tot ver in België reikt.
Wij gaan plaats maken in de oude schuur om uw fiets te stallen.

In het centrum van Bladel, op 800m. afstand, is een ruim aanbod van winkels, bars en diverse restaurants. Van Japans, verrassende verwendiners tot een fijne keuken.

Elke woensdag is er een weekmarkt en voor de meest uitlopende wensen is er wel een winkel te vinden in de lange winkelstraat. In de zomer zijn er diverse activiteiten zoals de Fietsvierdaagse, Zomerfeesten en de Zomermarkt. 

Op redelijk korte afstand liggen ook weer andere dorpen met ieder hun eigen karakter.
Ook in België is het zeer verrassend shoppen. 
Elke week zijn er weekbladen beschikbaar die diverse activiteiten melden in de directe regio.

Mocht u er op uit willen trekken en u hebt geen (aangepaste) fiets voorhanden? Geen nood, Tandem, step, mountinbike of een aangepaste fiets dan gaan wij een oplossing voor u zoeken.

"Problemen moeten niet te lang duren"  de oude Heksenboom
de oude Heksenboom
sitemap       De Uitgang 12 | 5531 NM Bladel (NL) | tel. 0497-381442 | gsm. 06 444 04 693 | info@dekarpermolen.nl