Kwekerij

In Bladel aan de Uitgang 12 hebben wij de verkoop van vissen voor de hengelsport en visvoeders.

Het gebouw waar de viskwekerij in was gehuisvest wacht nu op een ander bestemming

Wij leveren graskarpers en vele soorten naturel karpers, van boerenschub- tot prachtige spiegel-karper, zeelt, winde en voorn.  Het transport van vissen verzorgen wij graag zelf. Zo kunnen wij garanderen dat u gezonde vissen in de vijver krijgt.

Door de jarenlange ervaring met vissen stellen wij eigen professionele visvoeders samen. Niet alleen voor onze eigen vissen maar ook voor onze klanten maken wij visvoedersamenstellingen naar wens. wij verzenden visvoeders op verzoek per pakketdienst. (klik voor het formulier op het Word icoontje hiernaast)
Wij brengen een probiotica “LFL” in de handel dat een zeer positieve uitwerking heeft op de waterkwaliteit in de vijver en geeft de vissen weer hun weerstand terug tegen diverse visziekten. Dit middel kan ook worden ingezet bij het samenvoegen van  partijen vis naar één vijver.

Hebt u problemen met de gezondheid van de vissen? Door de jarenlange ervaringen hebben wij een gerichte aanpak.  Wij hebben zeer positieve ervaringen opgedaan bij de bestrijding van uitval bij besmettingen. 
De buiten bassins
De buiten bassins
sitemap       De Uitgang 12 | 5531 NM Bladel (NL) | tel. 0497-381442 | fax. 0497-381985 | info@dekarpermolen.nl